En 76-åring fortfarande på topp

16 oktober 2014
Yngve Dagh på toppen av infotavlan i Glössbo.

Yngve Dagh på toppen av infotavlan i Glössbo.

 

Nu är den äntligen klar- informationstavlan i Glössbo- och den slutliga takningen ombesörjde pensionerade plåtslagaren Yngve Dagh som trots sina 76 år fortfarande galant klättrar omkring på tak. Det tidigare takteglet är nu utbytt till tegelprofilerad plåt för att minska på vikten av det bastanta taket. Tavlan välkomnar både till Rengsjö och Bollnäs med bilder och kartor men trots kommunens löfte om hjälp att reparera och få upp tavlan har ideella krafter fått göra det mesta jobbet. Men nu är den i alla fall klar efter sju sorger och åtta bedrövelser och välkomnar till Rengsjö som har mycket att erbjuda sina besökare. Här finns allt från lanthandel med bageri,  café & presentbutik, restaurang och bensinmack, camping, Hälsingegårdar, vandrarhem, fantastiska fiskevatten, bra skola, utbyggt fibernät för att nu nämna något.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445