RSK startar andralag nästa år

21 oktober 2014

För att många duktiga ungdomar ska få mera speltid startar RSK nästa år ett andra lag som kommer att spela i div 7. Laget kommer också att innehålla några äldre spelare. Det är några år sedan Rengsjö hade ett B-lag. Det var under perioden då man samarbetade med Arbrå. Men nu är det alltså dags igen och liksom tidigare kommer både a- och b-trupperna att träna tillsammans. Vem som blir ny tränare är ännu inte klart eftersom den tillfrågade begärt förlängd betänketid. Just nu är det stor oro i RSK-lägret sedan Bollnäs -nykomlingar i div 3 – informerat om att man vill prata med minst sju spelare i RSK:s div 3 -lag. Det ryktas också om att flera av spelarna erbjudits pengar om de går över till Bollnäs. Något som väckt extra ilska i RSK.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445