Brist på dagisplatser oroar föräldrar

13 november 2014

Flera föräldrar i Rengsjö är arga och besvikna över att de inte kan få dagisplats i Rengsjö utan istället hänvisas till Bollnäs. En av föräldrarna är Kicki Johansson med två små barn. – För oss är det här knappast någon drömsituation eftersom jag jobbar på nätterna och Stefan i Söderhamn. Det blir en himla massa extraåkande för oss och för att Stefan ska hinna till jobbet då jag också jobbar måste han vara på förskolan i Bollnäs mellan halv sex och kvart i sex på morronen. Förskolan öppnar inte förrän kl 6. Kommunens lösning på detta är att vi ändrar våra arbetstider! skriver Kicki Johansson arg och upprörd på sin facebook-sida. Även Urban Larsson och Pernilla Söderquist har fått besked om att de måste lämna sitt barn på dagis i Bollnäs. Om det är fler föräldrar som drabbats på samma sätt så hör gärna av er till vår hemsidas redaktion tel 070-6948732 eller goran@bernstal.se

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445