God Jul med en helt ny ljuspunkt

16 december 2014

DSC_0251

 

Det blev riktigt bra till slut och nu har Glössbo fått en ny ljuspunkt lagom till jul. Det är informationstavlan mitt i byn som med kommunens hjälp försetts med belysning. Så två år efter det att arbetet började med att flytta infotavlan till annan plats står den där och tar emot alla som kommer till Glössbo eller de som passerar byn. I det svarta vintermörkret lyser den upp och ger alla en välkomnande känsla. Det är många frivilliga som hjälpt till att få tavlan att se ut som den gör  idag och alla ska ha ett stort tack. Även kommunen ska ha en eloge efter allt tidigare strul. Byaföreningen i Glössbo har samtidigt passat på att sätta upp en egen ny anslagstavla vid sidan om så nu har pendelparkeringen blivit en riktig informationspunkt för både Glössbo, Rengsjö och hela Bollnäs kommun. God Jul och Gott Nytt År önskar därför Rengsjö Framtid med ovanstående bild.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445