Prisbelönad Rengsjöhäst

23 december 2014
Nina Backan med sin egenuppfödda Elita Memphis.

Nina Backan med sin egenuppfödda Elita Memphis.

 

För ett antal år sedan gjorde Nina och Thomas Backan sig av med mjölkkorna och istället började de med hästuppfödning. En av de egna hästarna, Elita Memphis, har nu visat så fina takter på Bollnästravet att hästen blivit utsedd till månadens häst i november. Det blev som belöning ett vackert hästtäcke och blommor efter de två segrarna i november. Elita Memphis hade under fjolåret en del problem med tänderna men efter behandling av tandexpertis har hon blivit som en helt annan häst och nu hoppas hennes ägare att formen skall hålla i sig och att det blir fler segrar efterhand. Nina tränar hästen själv och på gården har hon nu ett 20-tal egna uppfödningar. Vi önskar henne och alla hästarna all lycka också i fortsättningen.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445