Ny framgång för paret Bruce

14 januari 2015

Hanna och Jacob Bruce från Rengsjö, som äger och driver Växbo Lin, tilldelades idag publikens designpris i Formex formidabel-tävlingen på Formexmässan i Stockholm. Priset får de för löparna och servetterna i serien Åkerlapp, som är ett samarbete mellan Växbo Lin och Note designstudio. – Det speciella med Åkerlapp är att varje exemplar, varje servett och duk, är helt unik. Vi sorterar ut de felfria bitarna från andrasorteringstygerna för att sy ihop dem och skapa Åkerlapp. Inspirationen är hämtad från det gamla bondesamhället,där man lagade och lappade, och namnet syftar även på hur åkerlandskapet ser ut med tegar i olika storlekar där odling i olika stadier pågår, säger en glad och stolt Jacob Bruce som tillsammans med hustrun Hanna tog emot det ärofyllda priset idag.

Jacob och Hanna Bruce stolta och överlyckliga av det nya priset till Växbo Lin.

Jacob och Hanna Bruce stolta och överlyckliga för det nya priset till Växbo Lin.

 

 

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445