Framtidsmöte om Västerby

18 februari 2015
Barnaktiviteten På Gammelmormors Tid samlar många besökare varje sommar men orkar hembygdsföreningen med att driva verksamheten ideellt?

Barnaktiviteten På Gammelmormors Tid samlar många besökare varje sommar men orkar hembygdsföreningen med att driva verksamheten ideellt?

Rengsjö hembygdsförening har årsmöte söndag den 22 februari med början kl 15 och i samband med detta möte kommer framtiden för besöksmålet Västerby att diskuteras. Det är ju ingen hemlighet att föreningen brottas med stora problem när det gäller att tillsätta styrelse. Bl a saknas en ordförande sedan ett år. Det är också klart att barnaktiviteten På Gammelmormors Tid behöver förnyas efter tio år. Men med enbart ideella insatser är det svårt att hålla igång verksamheten i Västerby och det här är en viktig framtidsfråga som måste upp till diskussion. Hur vill Rengsjöborna ha det med föreningen och besöksmålet i Västerby? Kom och säg din mening på mötet! Föreningen bjuder på smörgåstårta och kaffe.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445