Dags för ny skoterträff

18 februari 2015
På lördag är det åter dags för Rengsjös stora skoterträff och då får man provköra de senaste modellerna.

På skoter mot solen. På lördag är det åter dags för Rengsjös stora skoterträff och då får man provköra de senaste modellerna på Östersjöns vita vidder. Foto: Daniel Bernstål

 

På lördag är det återigen dags för Rengsjös stora och populära skoterträff på Östersjöns is. Mellan kl 10 och 14 väntas det bli liv och rörelse vid grillstugan då skoteråkare från alla håll strålar samman för att provköra nya maskiner, prata skoter och käka hamburgare. Det här är en träff som Rengsjö skoterklubb arrangerar för femte året i följd och den blir bara större och större för varje gång. Flera hundra skotrar brukar samlas på isen utanför Sedwallsparken. En mäktig syn för alla som älskar skotrar. På kvällen blir det som vanligt samling i närbelägna RSK-lokalen för Afterskoter med mat och dans till småtimmarna. En av årets höjdarfester i Rengsjö.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445