200 skotrar mötte upp på träffen

21 februari 2015
En mäktig syn när 200 skoteråkare mötte upp till den årliga träffen i Rengsjö.

En mäktig syn när 200 skoteråkare mötte upp till den årliga träffen i Rengsjö.

 

Trots konkurrens med TV-sänd skidåkning och ett ihållande töväder kom hundratals skoteråkare till den årliga skoterträffen i Rengsjö. Den här gången flyttades den i sista stund från snöslask och blankis på Östersjön till åkern mellan RSK-lokalen och kyrkogården. Arrangerande Rengsjö skoterklubb hade också lyckats få dit polisen för att visa upp sig och kolla körkort och nykterhet på skoterförarna. Även polishelikoptern hade planerat komma dit men fick i sista stund dirigeras om till VM i Falun för att få ordning på publikrusningen dit. En onykter skoterförare blev resultatet när polisen lät utföra sina alkoholtester. Skoterklubbens medlemmar jobbade för högtryck och försäljning av korv, hamburgare och kolbullar gick strålande. På kvällen hade rekordmånga, 147 personer, anmält sig till afterskoterfesten i RSK-lokalen och en belåten Patrik Nilsson, ordförande i klubben, konstaterade att det blir en fortsättning också nästa år med femårsjubileum och någonting alldeles extra på programmet.

Försäljningen av korv, hamburgare och kolbullar inbringade en ordentlig påfyllning i skoterklubbens kassa.

Försäljningen av korv, hamburgare och kolbullar inbringade en ordentlig påfyllning i skoterklubbens kassa.

Den nya mötesplatsen mellan RSK-lokalen och kyrkogården fungerade över förväntan och kan tänkas bli den plats klubben väljer också i fortsättningen.

Den nya mötesplatsen mellan RSK-lokalen och kyrkogården fungerade över förväntan och kan tänkas bli den plats klubben väljer också i fortsättningen.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445