All trafik dirigeras genom Rengsjö

15 april 2015
Under flera veckor kommer all trafik mellan Glössbo och Fromskroken att dirigeras genom Rengsjö.

Under flera veckor kommer all trafik mellan Glössbo och Fromskroken att dirigeras genom Rengsjö.

 

Från och med nästa vecka kommer all trafik på riks 50 mellan Fromskroken och Glössbo att dirigeras genom Rengsjö. Det är NCC som skall lägga ny asfalt på sträckan och därför måste stänga av all trafik. Arbetet beräknas pågå under 4-5 veckor och under den tiden får rengsjöborna uppleva en mycket intensiv trafikperiod. Under helgerna däremot kommer vägsträckan mellan Fromskroken och Glössbo att vara öppen för trafik. Det här betyder att mycket tung trafik kommer att passera genom centrala Rengsjö under vardagsdygnen och det kan bli besvärande för t ex skola och förskola. Däremot bör det gynna all affärsverksamhet i Rengsjö som nu kan få ett uppsving under ett antal majveckor. De som bor efter den aktuella sträckan kommer att få färdas på väg 50 för att ta sig till och från arbeten, skola osv och likaså kommer buss 100 att få trafikera vägsträckan men för all övrig trafik blir det vägen genom Rengsjö som gäller.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445