Upprop till turistföretagarna i Växbo/Rengsjö

22 september 2015

Obs! Mötet uppskjutet till januari.
För ungefär tio år sedan gjorde några turistföretag i Rengsjö en gemensam marknadsföringskampanj med mycket lyckat resultat. Nu är det några stycken från den tiden och några nya som tycker att man ska göra en ny sådan satsning. Hur det ska gå till, vad det finns för möjligheter att få bidrag och hur många som vill vara med kommer att diskuteras på ett möte i GlösBolagrets lokaler.. Den här gången utvidgar man området till också Växbo där det nu kommit till flera nya turistföretag. Alla ni i Växbo/Rengsjö som känner för detta och vill vara med kan anmäla sig till Ingela eller Jon Törnros på GlösBolagret tel 0278-667070 eller till Göran Bernstål tel 070-6948732 epost: goran@bernstal.se. Med en gemensam marknadsföring på det här området, där förhoppningsvis alla turistföretag är med, så kan mycket vinnas både kostnadsmässigt och effektivt. Ju fler som drar åt samma håll desto fler besökare kan man locka till var och en i samma geografiska område. Kanske kan man också på det här sättet förlänga turistsäsongen och åstadkomma fler nya jobb och ökade intäkter.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445