Nu går campingen ihop

29 september 2015
Rengsjös lilla idylliska camping har lockat många nya gäster i år. Flera av dem har varit långliggare.

Rengsjös lilla idylliska camping har lockat många nya gäster i år. Flera av dem har varit långliggare.

 

Båt och campingsäsongen lider mot sitt slut och lördag den 31 oktober kl 10 är det dags att ta upp båtarna ur sjön. Vi hjälps åt med y-bommarna och båtarna så är det snart gjort. Campingen ser ut att ha gått ihop ekonomiskt i år eftersom vi haft flera långliggare och många nya campinggäster har hittat hit. Det är glädjande med tanke på att förra sommaren var katastrofal och vi var rädda att behöva stänga anläggningen eftersom värme, vatten och avlopp kostar stora pengar. Nu gäller det att försöka behålla en del av campinggästerna så att de återkommer och helst också tar vänner och bekanta med sig. Det gynnar hela bygden men framförallt affären som får ett välbehövligt uppsving. Bettan har i sommar skött mestadels av städningen i campingstugan och på campingområdet men nu behöver hon hjälp. Ni som kan ställa upp och städa ibland hör av er till henne eller till Kaggen eller föreningens kassör Lasse Stensson i Tjyvsten. Det är viktigt att vi hjälps åt med campingen så att vi kan behålla den. Därför söker vi också någon eller några som kan göra iordning de två campingstugor som ännu inte är klara. Den ena stugan ska målas och den andra, som är sportklubbens fd kiosk, ska byggas om och målas. Hör av er till Ingvar Ingeroth, Kaggen eller Lasse Stensson.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445