Angeltävlingen samlade 48 lag

7 mars 2016
Segrarna Gunnar Ringsbacka och Rudolf Mickelsson med vandringspriset flankerade av tvåorna Chreister Larsson och Anders Olsson samt treorna Linus Åhlund och Linnea Laenkorva.

Segrarna Gunnar Ringsbacka och Rudolf Mickelsson med vandringspriset flankerade av tvåorna Christer Larsson och Anders Olsson samt treorna Linus Åhlund och Linnea Laenkorva.Text och foto: Kalle Hagelin

 

Till årets KM på Östersjön kom 48 lag efter några återbud. Vann gjorde veteranerna Gunnar Ringsbacka och Rudolf Rulle Mickelsson som fick två gäddor varav en vägde 4600 gram. Det räckte till segern. Tävlingsledningen bestående av Hans Lydén, Åke Persson och Ragnar Jonsson hade samlat ihop ett digert prisbord och alla deltagande lag fick därför pris. Totalt kom ca 70 kg gädda upp denna dag och stämningen var god bland alla deltagande lag. Så här fördelades resultaten bland de tio första deltagarna: 1 Rudolf Mickelsson/Gunnar Ringsbacka 6798 gr, 2. Christer Larsson/Anders Olsson 5306 gr, 3. Linus Åhlund/Linnea Laenkorva 4984 gr, 4. Stefan och Alexander Wallin 4480 gr, 5.Sören och Johan Jonsson 4185 gr, 6. Gunnar Ivarsson/Jörgen Högman 4162 gr, 7. Mats Jonsson 3350 gr, 8. Leif Ling 3133 gr, 9.Lennart Carls/Niklas Wallin 3062 gr och 10. Peter Karlsson/Bosse Nordgren 2996 gr.

Det var ett digert prisbord som arrangörerna kunde visa upp och alla som fick fisk fick också pris.

Det var ett digert prisbord som arrangörerna kunde visa upp och alla som fick fisk fick också pris.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445