Anmäl er till vårmarknaden 21maj

16 mars 2016

Tiden går fort och det är redan dags att göra anmälan om du vill vara med på vårmarknaden Hardreve som blir lördag den 21 maj. Har du något som du vill sälja eller visa upp så är Hardreve en utmärkt möjlighet och det gäller inte bara bosatta i Rengsjö utan alla intresserade. Marknaden pågår mellan kl 10 och 15 och som vanligt är platsen Sedwallsparken i centrala Rengsjö utanför affären. Rengsjö sportklubb arrangerar på samma plats och samma dag sitt traditionella sponsorslopp som blivit en årlig succé. Sponsorsloppet startar kl 11 och brukar pågå ca en halvtimme och samla stor publik. För att få en marknadsplats måste du göra en anmälan och betala en deltagaravgift. Anmälan görs till Rengsjö Framtids kassör Lasse Stensson på tel 070-1715659. Gör det så snart som möjligt för att du ska garanterat få en plats.

Så här brukar det se ut på Rengsjös vårmarknad. Mycket folk och livlig kommers.

Så här brukar det se ut på Rengsjös vårmarknad. Mycket folk och livlig kommers.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445