Heja Rengsjö!

26 september 2009

Rengsjö stod pall för nervpressen och vann den sista och avgörande seriematchen i div 3 södra Norrland. Gästande Korsnäs fick se sig besegrade med 2-1 och därmed är Rengsjö klar för kval till div 2. En historisk händelse i sportklubbens historia. Aldrig tidigare har fotbollslaget gått så långt. På onsdag väntar första kvalmatchen mot Rotebro. Rengsjö blev i och med segern mot Korsnäs på lördagen tvåa i sin serie. En mycket bra prestation av ett lag som gör sin tredje säsong i div 3. Målen gjordes av Robin Modd och Robert Bronegård. Matchen sågs av en rekordpublik på 330 personer som njöt i det vackra och varma höstvädret på IP. Även om Rengsjö inte klarar den tuffa uppgiften att avvancera till div 2 så är laget  ändå att gratulera till en fantastisk säsong.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445