Swedish League orientering

15 maj 2017

Helgens stora orienteringstävling fyllde inte bara åkrarna och skogen runt Nygården utan även campingen blev full med glada orienteringscampare. Det var bara synd att vi inte kunde bjuda på bättre väder, i alla fall under söndagens final som sprangs i 8-10 grader och bitvis i regn.

Helena Jansson OK Ravinen sprang hem finalen i D21 och fick inte bara en check på 32 000 kr utan även en vinst från Växbo lin och en segerkrans gjord av Tillmans falukorv. Tove Alexandersson Stora Tuna OK var 1:35 efter på andra plats och Karolin Ohlsson Järla Orientering trea 4:40 efter.

H21 vanns av Gustav Bergman OK Ravinen som erhöll samma pris. Tvåa var Emil Svensk Stora Tuna OK endast 0:27 efter och trea Max Peter Bejmer IFK Göteborg 5:42 efter.  Se alla resultaten här.

Arrangemanget med Rehns BK i spetsen fick fina lovord och markägaren Håkan och arrendatorn Lars-Olof tackades speciellt för lånet av marken.

Rengsjö med  med de fina skogarna verkar tyckas om av orienteringsfolket och vi önskar de naturligtvis välkomna åter, med förhoppningar att nästa gång bjuda på bättre väder.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445