Hardrevet 2017 Succé

20 maj 2017

Hardrevet 2017 blev en välbesökt marknad  med perfekt marknadsväder, nöjda knallar och besökare. RSK drog i gång marknaden med sponsorloppet där över 100 löpare  sprang den ca 500 meter långa banan i Lötens centrum.  Kommersen fortsatte i alla stånd och lite senare på dagen var det invigning av den nya lekparken med besök av en elefant som delade ut glass till alla glada barn. Linbanan som är beställd till parken kommer till hösten då den hade lång leveranstid. Andra saker som hände under dagen var bland annat käpphäst hoppning och naturligtvis dragning i det stora lotteriet. Vinnaren av första pris blev Caroline Vikström på lottnummer 1257  och vi gratulerar till redskapsboden. Alla vinnare hittar ni längre ner på sidan.

  Vi vill samtidigt tacka alla som kom och gjorde dagen fantastisk. Både besökare och knallar. Stort tack till alla som skänkte priser till lotteriet. Vi vill också tacka Ola Frisk och hans åkeri som generöst skänkte pengarna han fick in på att folk fick gissa vikten på lasset på bilen, till Rengsjö framtid.  är det någon som undrar så den som vann gissade på 15170 kg och det var 15180 kg på flaket. Bra gissat!

Invigning av lekparken med bandklippning.

Elefanten bjöd alla barnen på glass!

Lekpark och glass. Oslagbart i dag tyckte Harald och Johannes

 

Godis hör en marknad till.

 

Vinnare i Lotteriet!

1 Caroline Vikström Redskapsbod
2 Lena Persson Ved
3 Lena Hedlund Brandsläckare
4 Handrin Växbo lin
5 Anders Rådström Hörlurar
6 Stefan Högman Knivset
7 Elin Söderberg Varukorg
8 Jankan Sportbag
9 Tomas Mårtensson Midjeväska
10 Edith Högman Kuddar
11 Kai Nurmi Väggklocka
12 Katarina Holmqvist Tavla
13 Stefan Persson Glössbolagret
14 Karin Persson Solbacka bigård och bya mejeriet.
15 Ella Jonasson Leksaksbil
16 Eva Bernstål Leksaksbil
17 Lennart Ivarsson Keps
18 Sven Modd Keps
19 Stefan Persson Keps

Grattis till alla vinnare.  Vinsterna finns att hämta på Lötens handel!

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445