Glössbo störst i Hälsingland

28 september 2009

Under två dagar 2011 kommer Glössbo by att förvandlas till Hälsinglands största stad med bortåt 25 000 personer. Så många beräknas komma när o-ringen förlägger två av sina tävlingsdagar till Rengsjö med centrum i Glössbo. Det blir 24 och 25 juli och åkrarna vid Skräddars kommer att fyllas med tusentals bilar. Det avslöjade Stefan Larsson i Rens BK när han informerade på Rengsjö Framtids styrelsemöte på måndagskvällen. Stefan, som numera återvänt till sin barndoms Rengsjö, kommer att lägga banorna inför de aktuella tävlingsdagarna och det är också han som talat sig varm för att en del av tävlingarna ska gå i Rengsjö. För tre år sedan arrangerades o-ringen också i Hälsingland och då deltog 13 000 tävlanden.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445