Hylla fotbollslagen

28 september 2009

Rengsjös fotbollslag, A-laget och Rengsjö 2, kommer att hyllas av föreningen Rengsjö Framtid på lördag. Då spelar A-laget den andra och avgörande kvalmatchen mot Rotebro på Rengsjö IP. Efter den matchen kommer Rengsjö Framtid att gratulera spelare och ledare med ett tårtkalas som ett bevis på den uppskattning Rengsjöborna känner för de båda lagens framgångar. Även om A-laget skulle förlora och inte gå upp i div 2 så har laget ändå svarat för en imponerande insats genom att bli tvåa i div 3. Rengsjö 2 blev trea i sin serie och kommer att gå upp i div 4 nästa säsong. Mycket imponerande av en så liten ort som Rengsjö och väl värt att fira. Så även om vädret inte blir det bästa så vill Rengsjö Framtid att folk går man ur huse på lördag för att hylla klubben och dess duktiga fotobollsspelare.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445