Två filmkvällar i höst

29 september 2009

Fyraåringarna Tilda och Amelia har huvudrollerna i den nya spelfilm som Rengsjöbördige Berndt Persson från Hudiksvall gjort i sommar. Filmen heter ”Ögonfröjd i tassemarker” och visar hur de båda fyraåringarna upplever olika skeenden i naturen. Flickorna är Berndts barnbarn och filmen får sin urpremiär i Rengsjö och  i IOGT-lokalen söndag den 25 oktober kl 18.- Det är nog den bästa film jag någonsin gjort, säger Berndt och berättar att han samma kväll kommer att visa en nyinspelad porträttfilm av 80-åriga Edla Eriksson som gjort sig ett namn som linberedare vid Växbo Kvarn. Måndag den 16 november kl 19 blir det ytterligare en filmkväll på IOGT och då visas succéfilmen Småstadsliv 2. Filmkvällarna är ett arrangemang av Rengsjö Framtid.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445