Rengsjö föll med flaggan i topp

3 oktober 2009

Även den andra kvalmatchen mot Rotebro hemma på IP förlorade Rengsjö med 2-3 efter att laget haft ledningen med 2-1 i halvtid. Rengsjös mål gjordes av Robert Bronegård och Erik Westman. Direkt efter slutsignalen meddelade Bronegård att det här var hans sista match. Han slutar nu helt med fotbollen och det efter en mycket lyckad säsong i de blåvita färgerna. Det är ett beslut som han hade fattat sedan tidigare och har inget med kvalförlusterna att göra. Men förlusten av Bronegård blir ett stort avbräck för Rengsjö om man inte lyckas hitta någon ersättare till nästa säsong. Efter matchen hyllades laget av föreningen Rengsjö Framtid som bjöd alla spelare och ledare på smörgåstårta och tackade både a-laget och andralaget för en fantastiskt bra säsong. Aldrig tidigare har Rengsjö gått så långt i fotbollssammanhang och lagen var väl värda den applåd de fick av 273 betalande på IP denna vintriga fotbollseftermiddag.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445