Nya stölder i Rengsjö

11 januari 2010

Än en gång har tjuvar tagit sig in i stallbyggnaden vid Norrgården i Västerby och tagit bensin bl a. Det skedde av allt att döma på nyårsnatten. Den bil som i förra veckan stals i Österböle är fortfarande försvunnen. Bilen är av märket VW Polo,silverfärgad och har registreringsnummer WUF 788. Om någon sett den eller har tips om var den kan finnas så är polisen tacksam om vederbörande hör av sig. I höstas stals en fyrhjuling, också den stölden ägde rum i Österböle, och inte heller det fordonet har kommit tillrätta. Tydlingen är en ny våg av stölder och inbrottsförsök på gång i Rengsjö och polisen uppmanar därför alla att vara uppmärksamma på främmande bilar och rapportera sådant som kan härledas till kriminell verksamhet.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445