OS även i Rengsjö

26 februari 2010
Sigrid Wiklund och Fanny Sjöbom lyckades bra i skidskyttet

Sigrid Wiklund och Fanny Sjöbom lyckades bra i skidskyttet

De svenska framgångarna i olympiska vinterspelen har satt sin prägel även på Rengsjöskolan. Under fredagen arrangerades lilla OS för samtliga elever på skolan. Det var sprint, masstart och stafett på både skidor och skridskor ja t o m skidskytte men då utan gevär. Istället låg man på vallen och kastade bollar i hink. Det var både liggande och stående och vid miss så blev det straffrunda.  Ja, det var snowracer och madrassåkning och en febril aktivitet i alla backar och på skridskobanan till barnens stora förtjusning.Ingen klagade på vintervädret utan tvärtom så konstaterade man att med en sådan vinter så går det jättebra att ha friluftsdag på hemmaplan.

En grupp glada barn efter lilla OS i Rengsjöskolan

En grupp glada barn efter lilla OS i Rengsjöskolan

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445