Dags för Hardreve igen

30 mars 2010

Den populära vårmarknaden Hardreve står för dörren igen. Lördag den 15 maj är det åter dags att fylla centrumområdet vid Löten med människor och marknadsstånd. Har du något som du vill sälja eller visa upp så är detta ett utmärkt tillfälle. Eller du kanske är bra på att sjunga, spela eller göra något annat inför publik. Som företagare i Rengsjö är det en bra chans att visa vad du gör. Missa inte möjligheternas möjlighet och gör Rengsjö till något positivt för alla.Har du förslag på något du vill se eller lyssna till så hör av dig till någon i Rengsjö Framtids marknadsgrupp: Ingvar,Anders,Hans,Ing-Marie eller Niclas tel 070-3320393.

Såhär såg det ut på Hardreve förra året

Såhär såg det ut på Hardreve förra året

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445