Berättarkvällar även i Rengsjö

19 april 2010

De populära berättarkvällarna i Bollnäs får i höst efterföljare i Rengsjö. På försök arrangerar Rengsjö Framtid två kvällar i församlingshuset. Dit får vem som vill komma och berätta om hur det var förr i Rengsjö. Det här beslutades på föreningens styrelsemöte på måndagskvällen. Det informerades också om att föreningen nu på nytt drar igång en ungdomsverksamhet- den här gången blir det förmodligen på ovanvåningen i RSK-lokalen. En företagargrupp skall också startas och grannsamverkansgruppen vill ha fler kontaktpersoner i byarna. Majbålet i centrum kommer att tändas kl 21 på valborgsmässoafton och insamling pågår till ett mindre fyrverkeri. Rengsjö Framtid har nu över 500 medlemmar men siktar på att bli ännu större. Målet är 700-800 medlemmar.

Såhär välbesökt var Rengsjö Framtids styrelsemöte på måndagskvällen.

Såhär välbesökt var Rengsjö Framtids styrelsemöte på måndagskvällen.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445