Många kom och städade

8 maj 2010

Det kom ett 30-tal frivilliga till årets första städdag vid Löten och efter ett par timmars jobb såg området riktigt trevligt ut igen. Ung som gammal ställde upp och projektledare Ingvar Ingeroth var jättenöjd med uppslutningen. – Det är roligt när så många kommer och hjälper till. Det här visar att det finns ett stort intresse för att hålla centrum snyggt, säger han och hoppas på minst lika stor uppställning när det blir dags för nästa städdag den 19 juni. Nu närmast är det vårmarknaden Hardreve kommande lördag på området och då väntar nya överraskningar.

Höstlöven räfsades upp och fraktades bort med hjälp av många händer.

Höstlöven räfsades upp och fraktades bort med hjälp av många händer.


Andra ägnade sig åt att snickra färdig båtbryggan vid piren.

Andra ägnade sig åt att snickra färdig båtbryggan vid piren.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445