Barnens och Kaggens dag

15 maj 2010


Det var första sommardagen när piren och bryggan invigdes på lördagen i samband med årets vårmarknad. Det blev också barnens dag eftersom barnen eller rättare Rengsjös framtid fick klippa det blågula bandet. Men det var också Kaggens eller Karl-Gunnar Backans stora dag när han mottog KDS vitsippepris för gott entreprenörskap i den egna bygden. Det är ju Karl-Gunnar som byggt fjärrvärmeverket och det är också han som är en av de drivande krafterna bakom det som nu händer i centrum. Det var mycket folk som lockades av det vackra vädret till marknaden och alla bjöds på glass av föreningen Rengsjö Framtid. En grupp barn underhöll med sång och det var god kommers bland marknadsstånden.

Glada barn klipper bandet och inviger piren

Glada barn klipper bandet och inviger piren

Kaggen fick pris och delade uit glass till barnen

Kaggen fick pris och delade uit glass till barnen

Sommarvädret lockade storpublik till Hardreve

Sommarvädret lockade storpublik till Hardreve


Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445