Ny lekstuga till dagis

24 maj 2010

När barnen kom till dagiset på måndagsmorgonen fick de en jublande glad överraskning. Den gamla lekstugan hade under helgen bytts ut mot en ny och betydligt större. Per Thyr,snickare

Glada dagisbarn i en ny och större lekstuga som de och personalen nu får måla själva.

Glada dagisbarn i en ny och större lekstuga som de och personalen nu får måla själva.

från Västerböle, som har egna barnen Saga och Amanda på dagiset, tyckte att det var dags att byta ut den gamla och dåliga lekstugan så han åtog sig att snickra en ny. Nu till helgen var den klar och med hjälp av Christer Nordkvist och hans lastbil kom lekstugan på plats. Utan att det kostar dagiset ett öre för både Per och Christer har ställt upp gratis. Vilka toppenkillar, tycker alla barnen och personalen på Rengsjödagis. Och vi håller förstås med.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445