Takläggning i regn

18 juni 2010

Grillstugan vid piren fick på fredagen det efterlängtade plåttaket och det var Rengsjö Plåt som trotsade hällregnet och såg till att det blev ordentligt takat. Bygg och miljönämnden har nu gett klartecken för det provisoriska bygglovet när det gäller servicehuset vid campingen så redan i sommar skall campare kunna husera vid Östersjöns strand och ha tillgång till både dusch och toalett. Elektriciteten är nu också inkopplad och på lördag görs den sista finputsningen av området före sommaren. Då vill Rengsjö Framtid att alla som kan kommer till centrum för att hjälpa till. Städningen av området sker mellan kl 10 och 12. Alltså i god tid före det kungliga bröllopet i TV.

Plåtläggarna trotsade regnet och såg till att grillstugan blev vackert takad.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445