Rengsjö lockar barnen

29 juni 2010

Den här veckan är Rengsjö något av barnens tummelplats. I Västerby startade säsongens arrangemang På Gammelmormors Tid med massor av barn som lekte sig tillbaka 100 år i tiden. På Rengsjö IP är ett 50-tal flickor och pojkar i åldern 6-12 år samlade till fotbollsskola som pågår fram till fredag. – Vi har lika god tur med vädret varje år, säger a-lagets tränare Anders Olsson som är en av många i RSK som ställer upp för att genomföra landslagets fotbollsskola. Det märktes också att den 27-gradiga värmen gjorde sitt till för besöken upp på läktaren och till vattenflaskorna blev täta men något fel på aktiviteterna med bollen var det däremot inte. Och Anders Olsson såg flera gryende talanger bland småttingarna i de gula fotbollströjorna.

Rengsjös a-lagstränare Anders Olsson i samspråk med några blivande blåvita stjärnor.

Törsten var stor efter varje pass på den soldränkta planen

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445