Årets hare till Hanna

11 juli 2010

2010 års Rengsjöhare tilldelas Hanna Bruce, vd för Växbo Lin och bosatt i Ö Höle sedan ett antal år. Priset utdelades i samband med Rengsjöfesten på söndagen där Hanna också var huvudtalare. Hon får priset för sina insatser vid Växbo Lin som hon driver tillsammans med maken Jacob. Hanna har i år utsetts till årets färgstarkaste kvinna av Gudrun Sjödén design och hon är en uppmärksammad medlem i ett europeiskt nätverk av kvinnliga företagare. Dessutom har hon och Jacob i år utsetts till årets företagare i Bollnäs kommun. När regeringen bjöd till fest inför kronprinsessbröllopet var Hanna en av tre utvalda från länet som landshövding Barbro Holmberg fick ta med sig som speciella VIP-gäster. Uppmärksamheten kring Hanna från Rengsjö motiverar alltså till ytterligare ett pris -Rengsjöharen. – Den här är jag extra stolt över eftersom det är ett erkännande från hembygden, säger en glad Hanna Bruce.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445