Lyckad fotbollsdag på IP

14 augusti 2010

Fotbollens Dag på Rengsjö IP blev en lyckad tillställning men den tropiska augustihettan gjorde att publikrekordet för eftermiddagens div 3 -match stod sig. 310 personer uppgick publiken till och för femte gången i höst spelade RSK oavgjort och sportchefen Roland Hedlund suckade tungt: – Det är som om det gått troll i matcherna. 1-1 blev det nu i mötet med Kvarnsveden och det är bara för Rengsjö att kämpa vidare för att hålla sig borta från nedflyttningsstrecket. Bättre gick det för RSK:s yngre spelare. P 13 slog Färila med 4-2 och P 11 klämde till Söderhamn med hela 8-3. Bakluckeloppis, hamburgeri, straffsparkstävling och lotterier bjöds det också på och i RSK-staben var man nöjda och fast beslutna om att Fotbollens Dag har kommit för att stanna.

Idel glada målskyttar i P 11-laget. Fr v Kevin Munthers 2 mål, Linus Lönn 3, Loke Westberg,Anton Fernström och Lukas Hammarström ett vardera. Längst th målvaktenAnton Svärm som släppte in bara tre mål.

Såhär såg det ut många gånger framför Kvarnsvedens mål men bolluslingen ville bara in en enda gång och Rengsjö noterade sin femte oavgjorda match.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445