Vilken lyskväll-succé!

29 augusti 2010

Det dukade långbordet nere vid Östersjöns strand fylldes snabbt med surströmmingsälskare på lördagskvällen. Solen sken och det förvarnade regnet var som bortblåst. Däremot blev det allt kyligare ju längre kvällen led och fingrarna stelnade på trubaduren Joakim Hedlund men han höll ändå ut tills marschallerna började falna. Den här första lyskvällen med tillhörande suringar blev en succé , det var alla runt borden överens om. Och när fullmånen visade sig över Skidtjärnsberget och speglade sig i Östersjöns vatten då var kvällen fullbordad. 85 glada rengsjöbor kom men inte alla fick plats på efterfesten i grillstugan där elden sprakade och trubaduren fick igång allsången. Ja, det blev en magisk kväll i centrum och Ingmari Antonsson från arrangerande föreningen Rengsjö Framtid var lycklig. Det var på hennes initiativ festen kom till.-Det här trodde jag aldrig kunde hända i Rengsjö. Nu måste det bli en fortsättning nästa år, sa hon.

Solen sken när rengsjöborna samlades runt långbordet med suringar vid Östersjön. Tv Ingmari Antonsson en av flera duktiga festarrangörer i Rengsjö Framtid. Foto: Allan Olsson

Inne i grillstugan värmde elden gott och stämningen var på topp. Foto: Allan Olsson

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445