Dags att städa hela Rengsjö

29 april 2011

Det är dags att proklamera en allmän städdag i hela Rengsjö. Om man tar sig en titt i dikena blir man helt förskräckt. Där hopar sig mängder av ölburkar, plastföremål,cigarrettpaket,snusdosor ja, floran kan bli hur stor som helst av sådant som förmodligen kastas ut från bilar och skräpar ner vår idylliska ort. Lördag den 7 maj har Rengsjö Framtids centrumgrupp kallat till städdag i centrum men det räcker inte. Vi måste städa överallt. Om var och en tar en handelskasse och går några hundra meter efter stora vägen och plockar det värsta så ska ni se att det blir resultat. I Glösbo har byföreningen en städdag varje år och håller på så sätt snyggt i sin by. Det är något att ta efter för andra byar. Vi måste alla hjälpas åt att hålla skiten borta. Snart är turisterna här och då bör vi visa upp en vacker fasad.

Det här är resultatet efter en kilometers städning av Nordanhölevägen

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445