Arkiv, februari, 2014

Fjällmyrtjärn lockade 200 premiärfiskare

tisdag, februari 25th, 2014

DSC_0032

De fyra premiärdagarna på Fjällmyrtjärn lockade 200 deltagare och fiskelyckan var det inget fel på play store herunterladen für windows. Många av de grövsta regnbågarna var ordentligt på hugget och gladde pimpelfiskarna ute på isen. Tjärnen har blivit en succé sedan fiskevårdsföreningen tog över den och nu ser vi fram emot invigningen av handikappramperna som blir någon gång i maj herunterladen. Efter premiärhelgerna är det nu vanligt fiskekort som gäller och intresset håller i sig. Runt ett 20-tal personer provar fiskelyckan där varje dag.Ovanstående vackra vinterbild från premiärfisket på Fjällmyrtjärn har tagits av Kalle Hagelin arte mediathek video downloaden.

Skoterträff i konkurrens med OS

lördag, februari 22nd, 2014

DSC_0145

Trots svår konkurrens med OS och en usel vinter som slagit ut flera skoterträffar så lyckades Rengsjö Skoterklubb är en gång med sitt årliga arrangemang i Sedwallsparken download multiple files. Det kom inte lika många skotrar som förra året men den publik som kom bjöds på kalasväder i ett centrum som badade i nysnö och strålande sol. Och ingen behövde missa OS för det direktsändes på storbild från scenen unicorn images to. Som vanligt serverades kolbullar och hamburgare och i de uppställda tälten visades de flesta skotermodeller. Provkörning gjordes på Östersjöns is och för de minsta fanns miniskotrar på rundbana eller fiskdamm kan je apps op een smart tv. Skoterklubben satsar på en träff i hela familjens tecken och det har man lyckats med. På kvällen samlades sedan 120 personer till mat och dans i RSK-lokalen musik download für mp3 player kostenlos. En helt igenom lyckad dag enligt klubbordföranden Patrik ”Putte” Nilsson. – Nu satsar vi vidare för att göra den här träffen till ett bra återkommande vinterarrangemang i Rengsjö, sa han och fick idel lovord från skoterförsäljarna som gärna återkommer hit download app store movies.

Skoterklubben lyckas verkligen med sina skoterträffar och i år bjöd man inte bara på kolbullar utan också på direktsändning av OS från en storbilds-TV på utescenen.

Skoterklubben lyckas verkligen med sina skoterträffar och i år bjöd man inte bara på ett rykande utekök utan också på direktsändning av OS från en storbilds-TV på utescenen.

Även för de minsta bjöds det på skoteråkning <a class=

adobe flash player ipad download for free. Här är det 3-åriga Elvira med mamma Jenny Frank som testar barnens skoterbana." src="http://rengsjo.se/wp-content/uploads/2014/02/DSC_0132-400x335.jpg" width="400" height="335" srcset="https://rengsjo.se/wp-content/uploads/2014/02/DSC_0132-400x335.jpg 400w, https://rengsjo.se/wp-content/uploads/2014/02/DSC_0132-180x151.jpg 180w, https://rengsjo.se/wp-content/uploads/2014/02/DSC_0132.jpg 1024w" sizes="(max-width: 400px) 100vw, 400px" /> Även för de minsta bjöds det på skoteråkning fantasy listening games for free. Här är det 3-åriga Elvira med mamma Jenny Frank som testar barnens skoterbana.

Skotrar och fiskdamm till trots hjälper inte när det finns härlig ny kramsnö tycker 6-åringarna Agnes Lintse och Selma Skoglund.

Skotrar och fiskdamm i all ära men det hjälper inte när det finns härlig ny kramsnö tycker 6-åringarna Agnes Linzie och Selma Skoglund.

 

 

Uppvaktning om badförbudet

onsdag, februari 19th, 2014

Då är det dags igen för nytt styrelsemöte med Rengsjö Framtid som kallar till årets första onsdag den 26 februari kl 19 i Ringshögs konferenslokal beiträge aus ard mediatheken. På dagordningen står bl a rapporter från de olika arbetsgrupperna och bestämmande av datum för årsmöte. Det blir också diskussion kring fortsatt satsning på Sedwallsparken där ett eventuellt framtida badförbud i Östersjön kan sätta käppar i hjulet för föreningen music player for free windows 10. Nu på fredag 21/2 uppvaktar föreningen samhällsbyggnadskontoret och miljökontoret i kommunen för att försöka åstadkomma en lösning på det problemet can download ps4 in sleep mode. Det handlar om att få badförbudet borttaget i den nya detaljplanen för centrumområdet. Som vanligt är styrelsemötet öppet för alla intresserade och föreningen bjuder på fika herunterladen. Mötet beräknas pågå mellan kl 19 och 21.

 

Fjällmyrtjärn öppnar säsongen

torsdag, februari 13th, 2014
app für kostenlos musik downloaden apple

På lördag 15 februari kl 8.00 smäller startskottet på Fjällmyrtjärn som då säsongöppnar med ett riktigt kanonfiske. Inte mindre än 400 normalstora regnbågar och ett 30-tal i flerkilosklassen har planterats in och därför gäller inte det vanliga fiskekortet denna helg och den kommande antivirus free chip. Men fiskevårdsföreningens medlemmar finns på plats och säljer dagkort i vindskyddet. Där kommer också eldar att brinna så att man kan grilla sig en korv ausmalbilder zumen kostenlos. Veckan mellan de båda premiärhelgerna råder fiskeförbud och från och med 24 februari kan man fiska på det vanliga årskortet.

Ovanåkerstrio till Ringshög

onsdag, februari 12th, 2014
wie kann ich bei youtube musik downloaden

Anhörigföreningen bjuder på ny underhållning på Ringshög kommande fredag den 14 februari kl 14. Gästartister den här gången är Sigge, Lilian och Micke som hör hemma i Ovanåker autorip amazon herunterladen. Alla är välkomna hälsar Anhörigföreningen som dock inte bjuder på fika. Det får var och en själva stå för.

avira antivirus programm kostenlos downloaden

Detaljplanen vill införa badförbud

söndag, februari 9th, 2014

Efter samråd med olika remissinstanser finns nu förslaget till ny detaljplan för centrala Rengsjö utställd i entrén till Lötens Handel och i Stadshuset griechische musik herunterladen. Synpunkter på detaljplanen skall lämnas före 2 mars annars går det inte att överklaga något i planen. I de förslag som kommit in kan bl a nämnas att länsstyrelsens krav på badförbud i Östersjön kan komma att infrias på så sätt att förbudsskyltar sätts upp och att det inte får bli någon brygga age of empires for free. Anledningen är att sjöns bottenslam är förorenat efter långvariga utsläpp från den fd Midnäsfabriken. Föreningen Rengsjö Framtid har aktivt arbetat för att möjliggöra bad och menar att med ny teknik borde det kunna gå chess titans kostenlos herunterladen. Vattenkvaliteten är god och bad kan möjliggöras om badgästerna inte vidrör botten. Genom att lägga ut en fiberduk och ett tjockt lager sand eller bygga en längre brygga så borde bad kunna ske utan hälsorisker , anser Rengsjö Framtid herunterladen. Föreningen undersöker även andra möjligheter och kommer därför att opponera sig mot ett badförbud i detaljplanen. Ett utomhusbad i centrum är ett viktigt komplement till den befintliga campingplatsen och kan man lösa den här frågan på ett tillfredställande sätt skulle det också ge  positiv uppmärksamhet i miljöhänseende, menar föreningen Download online.

Ett bad i Östersjön vid campingplatsen skulle bli ett lyft för campingen och hela centrumområdet, menar Rengsjö Framtid.

Ett bad i Östersjön vid campingplatsen skulle bli ett lyft för campingen och hela centrumområdet, menar Rengsjö Framtid.

Rengsjövatten från nytt borrhål

fredag, februari 7th, 2014

Den källa i Glösbo som levererar allt dricksvatten till Rengsjö kan komma att bytas ut. Provborrningar har gjorts på den norra sidan av riksväg 50 och resultatet av dessa borrningar är mycket goda alte itunes versionen. Där finns tillräckligt med vatten och kvaliteten är bra, säger Jan Elversson, arbetsledare på Helsingevatten AB. Anledningen till att man vill flytta vattentaget till andra sidan vägen är risken för att något skall hända i trafiken som slår ut dricksvattnet ts dateienen. Den nuvarande källan ligger söder om riksvägen och dit sluttar marken. En tankbilsolycka här skulle få katastrofala konsekvenser. För två år sedan inträffade en olycka då en lastbil körde av vägen innanför det vattenskyddade området pop noten for free. Den gången klarade sig vattenkällan från föroreningar men det är den olyckan som påskyndat arbetet med att ta fram ett nytt vattentag. Kostnaden för detta arbete skall nu budgeteras och sedan är det upp till kommunen att anslå pengar herunterladen. – Det här är ett arbete som brådskar och jag skulle vilja sätta igång redan idag, säger Jan Elversson och betonar att det nya vattentaget måste få två borrhål med pumpar så att det alltid finns ett vattentag i reserv download music for free.

Gunnar Jonsson har länge drivit frågan om skyddandet av vattenkällan i Glösbo och nu tycks det som om det ger resultat.

Gunnar Jonsson har länge drivit frågan om skyddandet av vattenkällan i Glösbo och nu tycks det som om det ger resultat.

Anders gör ny anslagstavla i centrum

onsdag, februari 5th, 2014

Vid mötet med samverkansgruppen senast beslutades att alla föreningar i Rengsjö skall samsas om en gemensam anslagstavla i centrum. Anders Olsson, innehavare av Ängbo Skog & Trähantering, lovade på stående fot att han skall tillverka anslagstavlan med eget virke och att den skall vara färdig i god tid före Hardreve så att den kan invigas då spotify which means downloading. Anders har tidigare också gjort den informationstavla som står vid infarten till Västerby Hälsingegårdar och den som nu skall placeras i centrum blir av liknande utseende apps mit mobilen datenen iphone. Han kommer även att titta på den informationstavla som skall repareras och sättas upp i Glösbo för att se om han kan ordna även den detaljen. I över ett års tid har Rengsjö Framtid försökt få hjälp av kommunen med uppsättningen av tavlan utan att lyckas och nu försöker föreningen att lösa problemet med hjälp av ideella krafter istället herunterladen. Tavlan som informerar om Rengsjö och Bollnäs kommun måste komma på plats före sommarsäsongen. Den är av stor betydelse för företag och föreningsliv i hela Rengsjö sql kostenlos download.

En stor eloge till Anders Olsson i Ängbo Skog & Trähantering som lovat lösa problemen med våra anslagstavlor.

En stor eloge till Anders Olsson i Ängbo Skog & Trähantering som lovat lösa problemen med våra anslagstavlor.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445

Arkiv

 • september 2023
 • augusti 2023
 • maj 2023
 • april 2023
 • november 2022
 • oktober 2022
 • juli 2022
 • maj 2022
 • mars 2022
 • februari 2022
 • september 2021
 • augusti 2021
 • juni 2021
 • maj 2021
 • april 2021
 • september 2020
 • april 2020
 • mars 2020
 • februari 2020
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augusti 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • maj 2019
 • april 2019
 • mars 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • november 2018
 • september 2018
 • augusti 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • maj 2018
 • april 2018
 • mars 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augusti 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • maj 2017
 • april 2017
 • mars 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augusti 2016
 • maj 2016
 • april 2016
 • mars 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augusti 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • maj 2015
 • april 2015
 • mars 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augusti 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • maj 2014
 • april 2014
 • mars 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augusti 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • maj 2013
 • april 2013
 • mars 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augusti 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • maj 2012
 • april 2012
 • mars 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augusti 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • maj 2011
 • april 2011
 • mars 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augusti 2010
 • juli 2010
 • juni 2010
 • maj 2010
 • april 2010
 • mars 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augusti 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • maj 2009
 • april 2009
 • mars 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augusti 2008
 • Kategorier

 • Nyheter