Kicki gläds med Viktor och RSK

23 juni 2011

Kicki Danielsson har varit en flitig gäst på Rengsjö IP under våren och anledningen är förstås sonen Viktor,20, som är het forward i RSK. På torsdagskvällen gladde han publiken och mamma med att göra första målet när hemmalaget slog gästande Sunds IF med hela 5-1. Därmed går Rengsjö till sommaruppehåll med en tabellplacering på den övre halvan. På plats för att kolla in Viktor var inte bara mamma Kicki utan också pappa Kjell Roos, själv gammal fotbollsspelare i Arbrå, och systern Emma,26, också fd fotbollspelare i Kilafors, och nybliven civilekonom och fastighetsmäklare i Gävle. Kicki Danielsson gör i sommar debut som författare när hon utkommer med sin självbiografi ” Ett schlagerliv” där hon gör upp med media-Sverige och presenterar sanningen om sitt liv. – Vi får väl se om jag kan bo kvar i det här landet efter det att boken kommit ut, säger hon med en hemlighetsfull glimt i ögonvrån.

Kicki med sonen Viktor som gjorde ett av Rengsjös mål

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445